Contact Us

  • Image
    Kifisias Av. 174 GR
    11525 N. Psychiko
  • Image
    (+30) 210 6719150
    (+30) 210 6742944
  • Image
    luxuryconcepts@fevronia.gr

Portfolio

A picture is worth a thousand words

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ| ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KINSTERNA, ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Η Οδηγήτρια και ο Ανδρέας ήθελαν να περάσουν ποιοτικό χρόνο και να γιορτάσουν τις γαμήλιες στιγμές τους με τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς . Για να βεβαιωθούμε ότι θα συμβεί αυτό, νοικιάσαμε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο με δωμάτια για έως 120 άτομα. Το μοναδικό ξενοδοχείο Kinsterna hotel and Spa με άρωμα από Τοσκάνη..
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν στο pre wedding dinner ελληνικές γεύσεις, τοπικά προϊόντα και τσίπουρο που παράγει το ξενοδοχείο! Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μικρό παρεκκλήσι του ξενοδοχείου όπου η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο.
Το ζευγάρι ήθελε oι καλεσμένοι του να βυθιστούν στην αισθησιακή και σαγηνευτική φύση της Μονεμβασιάς, οπότε ταιριάξαμε τα πάντα από άποψη διακόσμησης, λουλουδιών και στυλ.
Οι κρεμαστές κατασκευές από ελιές, μυρτιές, δενδρολίβανα συνδύαζαν όλες τις μυρωδιές της Ελλάδος μαζί με τα κατάλευκα λουλούδια, τα αιωρούμενα φωτιζόμενα bubbles που συνοδεύονταν από την καταπληκτική φωνή της Πέννυς Μπαλτατζή ήταν μερικά από τα συστατικά για την απόλυτη αρμονία και επιτυχία του γάμου αυτού.
Εντός του ξενοδοχείου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως η παραγωγή σαπουνιού , γευσιγνωσία κρασιού, μαθήματα ιππασίας, περιποίηση Spa και πολλά άλλα..

Φωτογράφος Γιάννης Αλεφάντου