Contact Us

 • Image
  Kifisias Av. 174 GR
  11525 N. Psychiko
 • Image
  (+30) 210 6719150
  (+30) 210 6742944
 • Image
  luxuryconcepts@fevronia.gr

Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε την ομάδα μας

02 About fevronia

Φεβρωνία

Ιδρύτρια και Δημιουργός της Fevronia Luxury Concepts

Ως ιδρύτρια και δημιουργός της Fevronia Luxury Concepts, η Φεβρωνία είναι το πρώτο και το τελευταίο πρόσωπο που θα συναντήσεις και ο άνθρωπος-κλειδί όσον αφορά στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Η Φεβρωνία έχει μία έμφυτη αγάπη για κάθε τι όμορφο και καλαίσθητο και γι’ αυτό ακριβώς οι πρώτες της σπουδές επικεντρώθηκαν στη Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων.

Όμως η δημιουργία της οικογένειάς της και η γέννηση των δύο παιδιών της την έκαναν να βάλει για λίγο στην άκρη τα όνειρά της και να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των γιών της, προσφέροντάς τους την αγάπη και την προσοχή που κάθε παιδί έχει ανάγκη. Όταν τα παιδιά μεγάλωσαν, κατάλαβε πως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη. . Αυτό την οδήγησε στις σπουδές της ως Florist, όπου ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της και γεννήθηκε η μεγάλη της αγάπη για τα λουλούδια. Τότε ήταν που αποφάσισε να επενδύσει στις γνώσεις και τα ταλέντα της και ίδρυσε τη Fevronia Luxury Concepts, πριν από περίπου 15 χρόνια. Η αγάπη και αφοσίωση της Φεβρωνίας στη δουλειά της βοήθησαν την εταιρεία να εδραιωθεί ταχύτατα στο χώρο

«Προτεραιότητα μου είναι πάντα να επικοινωνώ πραγματικά με το ζευγάρι και να αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Μετά ακολουθεί το κομμάτι της δημιουργίας, που είναι αυτό που πραγματικά μου δίνει ζωή και με κάνει να επιβεβαιώνω κάθε μέρα πως τελικά έκανα τη σωστή επιλογή, ακολουθώντας αυτό το επάγγελμα. Ακριβώς επειδή ως εταιρεία πρεσβεύουμε το μοναδικό, το διαφορετικό και το ιδιαίτερο μία κύρια απασχόλησή μου είναι ο σχεδιασμός νέων κατασκευών, η επίσκεψη σε μεγάλες εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και η διαρκής ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα μου. Η ομάδα μου και οι συνεργάτες μας είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου, καθώς δεν θέλω να συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο δυνατόν σε κάθε τομέα. Είμαι ο άνθρωπος που θα δεις να βάζω τις τελευταίες πινελιές στη μεγάλη σου μέρα, έχοντας προσωπική ανάμειξη σε κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνουμε. Dream big, work hard and make it happen! Αυτό είναι το μότο μου», εξηγεί η Φεβρωνία.

Αλέξανδρος

Planner & Coordinator της Fevronia Luxury Concepts

Ο Αλέξανδρος είναι ο μικρότερος γιος της Φεβρωνίας και μεγάλωσε βιώνοντας από κοντά την αγάπη της μητέρας του για τη δουλειά της, πράγμα που τον έκανε να θέλει να μοιραστεί αυτήν την αγάπη. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στα Οικονομικά στο Deere College Athens, εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά έπρεπε να δουλέψει σε όλους τους τομείς της εταιρείας για να μπορεί να έχει μία πλήρη εικόνα και να αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί μία εκδήλωση από το Α έως το Ω. Η μεγάλη αγάπη του για τα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος τον έχουν βοηθήσει σημαντικά στην κατάκτηση μία έννοιας υψηλής αισθητικής, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για τη δουλειά του.

«Είμαι υπεύθυνος για τον συνολικό συντονισμό κάθε εκδήλωσης, είναι ο άνθρωπος που ελέγχει και φροντίζει πως όλοι οι συντελεστές εργάζονται με τον κατάλληλο τρόπο και στους κατάλληλους χρόνους, ώστε η σημαντική μέρα των πελατών μας να είναι όπως ακριβώς την έχουν ονειρευτεί. Αγαπώ πολύ να φροντίζω την κάθε λεπτομέρεια και να καλύπτω την κάθε επιθυμία των πελατών μας, αποκομίζοντας τεράστια χαρά από την ικανοποίησή τους. Επίσης, μου αρέσει πολύ να ανακαλύπτω νέους χώρους, εστιατόρια και μέρη στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να έχω πάντα κάτι νέο να προτείνω στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται με την εκδήλωσή τους. Στόχος μου είναι η διεξαγωγή του event με την πιο ομαλή και αβίαστη ροή και αψεγάδιαστη οργάνωση και διαχείριση, ενώ το «δύσκολο» κομμάτι των logistics είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου. Στη Fevronia Luxury Concepts θέλουμε πάντα να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των ανθρώπων και να δημιουργούμε μοναδικά events που οι πελάτες μας και οι καλεσμένοι τους θα θυμούνται για πάντα», λέει ο Αλέξανδρος.

02 About